Formule van Toerkoop

De Toerkoop-formule bestaat uit een strategische denkwijze en een praktische aanpakToerkoop is met haar formule uitgegroeid tot een marktgerichte, professioneel opererende in- en verkooporganisatie. Kenmerkend voor Toerkoop is de strategische denkwijze en de praktische aanpak. Mede hierdoor is Toerkoop de grootste onafhankelijke reisbureauorganisatie in de Nederlandse reisbranche. Jaarlijks verzorgen wij voor bijna ruim 250.000 reizigers hun vakantie- en/of zakenreis. En we behoren daarmee al jaren tot de top van de Nederlandse reismarkt.

Service en kwaliteit

De Toerkoop-organisatie bestaat uit allemaal zelfstandige ondernemers die ernaar streven de klanten de beste service en kwaliteit aan te bieden. Iedere zelfstandige ondernemer hanteert daarvoor kwaliteitsnormen, en richt zich minimaal naar de richtlijnen van de ANVR. Al onze reisbureaus voldoen dan ook aan de richtlijnen en voorwaarden van de ANVR en SGR.

Interieur van Toerkoop Reisburo Swillens in MeerssenVia scholing en studiereizen worden de reisadviseurs bijgeschoold en blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op reisgebied. Door o.a. het eigen netwerk, een intranetsite en een moderne reisbureau-automatisering zijn zij in staat alle actuele informatiebronnen te raadplegen.

“Toerkoop is een vereniging ván en vóór zelfstandige reisbureau ondernemers”

Dit betekent dat de ledenvergadering het hoogste besluitvormend orgaan is binnen de vereniging. Het bestuur is in eerste lijn verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het verenigingsbeleid. Daarnaast zijn er projectgroepen voor een aantal specifieke vakgebieden zoals het samenstellen en beoordelen van het assortiment, personeel & opleidingen, marketing, regionale en promotionele acties, ICT-zaken en buitenlandse touroperators.

Secretariaat
Het bestuur en de projectgroepen worden ondersteund door een professioneel ingericht secretariaat. De medewerkers coördineren alle werkzaamheden en begeleiden de diverse projecten, alles onder aansturing van het bestuur.

Comments are closed.