Organisatie

oud-logoOp 24 oktober 1968 is de Coöperatieve Vereniging van Reisbureaus Toerkoop U.A. opgericht. Toerkoop behoort daarmee tot de oudste retail coöperaties in Nederland.

Aandachtsgebieden van de coöperatie zijn belangenbehartiging van de leden in de breedste zin van het woord, het maken en naleven van commerciële afspraken met leveranciers en overige dienstverleners, het geven van advies en ondersteuning op het gebied van ICT en het bedenken en uitvoeren van gezamenlijke (online) marketing. Leden moeten zich thuis kunnen voelen als zelfstandige ondernemer in de coöperatie.

De klanten van onze reisbureaus profiteren van een breed scala aan vakantiereizen, vliegtickets en andere aanvullende reisdiensten. En dit tegen aantrekkelijke, scherpe prijzen en onder duidelijke voorwaarden. Daarnaast kunnen wij de consument als ongebonden marktpartij een objectief en onafhankelijk reisadvies garanderen.

Als onafhankelijke vereniging van retailers zijn wij in staat zowel voor onze leden, consumenten en leveranciers veel te betekenen.

Print Friendly

Comments are closed.