Printmiddelen

Toerkoopjes
Toerkoop layout van vele printmiddelenDe Toerkoopjes zijn een vast onderdeel van onze printmiddelen: nieuwe aanbiedingen van contractpartners of speciaal gidsaanbod dat extra onder de aandacht gebracht moet worden. Wekelijks worden er door het secretariaat zes tot negen nieuwe Toerkoopjes beschikbaar gesteld die door de reisbureaus zelf uitgeprint kunnen worden op speciaal Toerkoopjes-papier. Deze kunnen dan door reisbureaumedewerkers buiten op het stoepbord geplaatst worden of in het daarvoor bestemde etalagesysteem.

De Toerkoopjes zijn ook terug te vinden met een boekingsinstructie op het Toerkoop Intranet. Bovendien worden de Toerkoopjes ook gepresenteerd op het narrowcastingsysteem van Toerkoop.

Postermaterialen
Iedere vier weken ontvangen alle Toerkoop Reisburo’s een nieuwe set met postermaterialen, bestaande uit een actieposter voor in de etalage en een stoepbordposter. Deze materialen worden altijd ingevuld met twee verschillende touroperators.

Van de actieposter en stoepbord- poster laten wij standaard advertenties opmaken, die u in de regionale kranten kunt plaatsen. Het is mogelijk om uw NAW-gegevens in de advertenties te zetten. Van het leaflet laten wij een digitale versie maken die we ook op de website zetten.

‘Passie voor Reizen’, het inspirerende reismagazine

Inspiratiemagazine Passie voor ReizenIn 2007 bracht Toerkoop voor het eerst het glossymagazine Passie voor Reizen uit, hét reismagazine op de markt. De ondernemers, klanten en touroperators waren hier zo enthousiast over dat we inmiddels jaarlijks een nieuwe Passie voor Reizen uitbrengen.

‘Passie voor Reizen’ is een inspirerend en eigentijds reismagazine. Naast artikelen over interessante locaties en vakantietypen biedt het magazine ook praktische informatie over trends in vakantiereizen, culinaire wetenswaardigheden, tips en cultuur. Kortom; het is ‘een inspirerend magazine’ speciaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van reizen!

Comments are closed.