Digitale communicatie

Website
Printscreen van Toerkoop.nlIedere Toerkoop-ondernemer heeft voor de digitale communicatie een eigen website die centraal wordt onderhouden en beheerd, maar waar de ondernemer zelf aanvullend een eigen invulling aan kan geven. Wij zorgen dat al het centraal beheerde aanbod online boekbaar is en dat de boekingen ook weer terugkomen naar de reisbureaus. Ga naar toerkoop.nl.

E-mailnieuwsbrieven
Om de drie weken wordt er centraal een e-mailnieuwsbrief opgemaakt die door alle leden onder eigen reisbureaunaam verzonden kan worden. Dit is afwisselend een aanbiedingen- of themanieuwsbrief i.s.m. een touroperator. Aanvullend wordt er wekelijks een aanbiedingensnieuwsbrief verstuurd naar consumenten die voor een bepaalde periode nog niet geboekt hebben. Hierin staan de door ons gekozen lastminutes.

Toerkoop heeft een eigen TV kanaal!
Narrowcastingscherm bij Toerkoop Reisburo de Groot uit VlaardingenDoor middel van narrowcasting wordt er op ruim 100 schermen aanbiedingen, spots, foto’s en posters getoond. De touroperators kunnen hieraan deelnemen om hun materiaal en aanbod bij de consument te tonen. Reisbureaus die hier interesse in hebben, kunnen zich hiervoor inschrijven en krijgen dan zo’n scherm in de etalage. Ook bestaat er de mogelijkheid om in de winkel een (tweede) scherm te laten monteren.

Affiliates
Dit is een efficiënte vorm van online marketing die de mogelijkheid biedt om te adverteren, waarbij er advertenties geplaatst worden op verschillende websites (affiliates). De consument kan dan doorlinken naar de Toerkoop-website en eventueel een boeking maken.

Direct mailings
Voorbeeld van een direct-mailing: een welkom-thuis-ansichtkaartGedurende het jaar ontvangen de reisbureaus Direct Mailings die i.s.m. een touroperator worden gemaakt. Dit zijn flyers met concrete reisaanbiedingen die met een begeleidende brief erbij naar vaste klanten verzonden kunnen worden.

Om alle leden van de Toerkoop Reisburo Groep in staat te stellen meer maatwerk direct marketing acties uit te voeren, heeft Toerkoop i.s.m. Fadiro een DM-module ontwikkeld die gekoppeld is aan het BAS-systeem. Deze nieuwe service maakt het mogelijk om centraal te selecteren binnen de klantendatabases van de afzonderlijke leden. Hierdoor hoeft u slechts aan te geven of u mee doet en het secretariaat verzorgt de selectie, de productie én de verzending.

Comments are closed.