Assortiment

Interieur van Toerkoop Reisburo Columbus uit St. MichelsgestelToerkoop gaat uit van het principe dat de leden ruimte moeten houden om lokale regionale belangen te kunnen afdekken. Vandaar dat het assortiment en assortimentsbeleid voor 80% is gericht op de verkoop van contractpartners en 20% op de verkoop van regionale touroperators en bijvoorbeeld eigen reizen of buitenlandse touroperators.


Internationalisering

Voor reisbureaus in de grensstreek is inmiddels het Duitse of Belgische aanbod in de verkoop onmisbaar geworden. Het was veelal een probleem om onder redelijke voorwaarden en condities aan agentuurovereenkomsten van buitenlandse reisorganisaties te komen. Toerkoop heeft hiervoor noodzakelijke stappen gezet en sluit zodoende steeds vaker een raamagentuurovereenkomst met een Duitse reisaanbieder.

Voorkant van Toerkoop Reisburo Van Gerwen uit EindhovenDe kantoren in de grensstreek, maar inmiddels ook ver daarbuiten, profiteren zo van aantrekkelijke condities en bonusafspraken. Om ook in het buitenland te kunnen profiteren van een groot marktvolume en uit te kunnen gaan van een stevige marktpositie heeft Toerkoop zich via een strategische samenwerking aangesloten bij RTK International. Hiermee wordt niet alleen voor alle Toerkoop-ondernemingen toegang verschaft tot het brede aanbod van Duitse en Belgische reisorganisaties, maar hebben wij ook de beschikking over een gratis online boekingsmodule dan wel kunnen we tegen zeer gunstige condities een groot Duits toeristisch CRS aanbieden. Voor kantoren die nog beperkt ervaring hebben met dit buitenlandse aanbod kan men gebruik maken van een callcenter/boekingscentrale. Hier wordt ook Nederlands gesproken, zodat voor veel baliemedewerkers de taal geen barrière hoeft te zijn.

Het is niet onwaarschijnlijk dat de Nederlandse reisagent meer gebruik gaat maken van grensoverschrijdend aanbod. Toerkoop heeft zich daarop reeds voorbereid en biedt u dus ook een groeiend pakket aan goede condities en voorwaarden hiervoor aan.

Comments are closed.